רק בזכות המהפכה הענקית הזו החברה המודרנית יכולה לשמר מלאי עודף של סחורה שלפני כמה שנים היתה מרקיבה במהירות ומונעת את הצמיחה והגלובליזציה שנתפסת אצלנו כחלק טבעי מהחיים המודרניים.
אנחנו לא תמיד מודעים לזה, אבל חדרי קירור נמצאים בכל מקום.
ברשתות השיווק ואצל הירקנים והקצבים, במשאיות שמעבירות סחורה, במרכזים לוגיסטיים, בבתי חולים ובבתי מרקחת.
טמפרטורה נמוכה מוכיחה את עצמה כגורם משמר בענף המזון, בתעשיות הפרמצבטיות ואפילו בתחומי ההייטק והאלקטרוניקה.